Pomarańczowa Krówka

0 (0 ocen)

  • 30 min

Przepyszny deser - bez konieczności pieczenia

  • 30 min

Składniki:

  • 2 opakowania herbatników
    1 opakowanie biszkoptów okrągłych
    3 opakowania galaretki pomarańczowej
    3 opakowania serka homogenizowanego
    1 opakowanie masy krówkowej

    orzechy włoskie do dekoracji

Pomarańczowa krówka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tortownice ułożyć biszkoptami.
  • 2. Galaretki rozpuścić, gdy stężeją połączyć z serkami. Wyłożyć na biszkopty
  • 3. Na masę wyłożyć herbatniki, posmarować masę krówką i posypać skruszonymi orzechami

Porady

Aby uzyskać wzbogaconą wersję, do masy należy dodać kawałki pomarańczy .

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy