PÓŁMISEK WĘDLIN Z PASTĄ JAJECZNO- CZOSNKOWA

4.5 (194 ocen)

  • 15 min

Pasta jajeczna z czosnkiem

  • 15 min

Składniki:

  • Składniki

    4 jajka
    sól i pieprz (max po 1/2 łyżeczki)
    3 łyżki majonezu
    3 ząbki czosnku
    ok.0.5 kg rożnych wędlin
    1 słoik ogórków konserwowych ostry
Wystaw ocenę:

4.5 (194 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Półmisek wędlin z pastą jajeczno- czosnkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo.Ostudzić i obrać z łupek.Zmiksować na papkę lub rozgnieść widelcem,połączyć z przeciśnięty przez praskę czosnku i majonezem.Majonezu nie za dużo,żeby pasta nie zaczęła się rozpływać.Doprawić do smaku..
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować