• Plastyczna masa czekoladowa

    Dodane przez: PolskaGotuje

  • Tworzenie ozdób nie jest takie trudne. Wszystko zależy od naszej wyobraźni. Wystarczy tylko odrobina cierpliwości i dużo fantazji. Wierzcie mi ja też nie jestem cukiernikiem, to tylko moje hobby.

  • TORT CZEKOLADOWY

    Składniki


    - czekolada (mleczna lub biała): 200 gramów
    - miód sztuczny: 70 gramów

  • Sposób przygotowania

    1.
    torcik czekoladowy - krok 1

    Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, dodajemy do niej miód i energicznie mieszamy. wykładamy masę na papier do pieczenia przykrywamy papierem i rozpłaszczamy na grubość okoła 0,5 cm. Pozostawiamy na około 3 godziny w temperaturze pokojowej

    2.
    Czekoladowy Tort Statek - krok 2

    w celu przyciemnienia masy możemy dodać trochę kakao.

  • Słowa kluczowe (tagi):

    czekoladowy_konkurs
  • 0 komentarzy

Dodane przez: PolskaGotuje

PolskaGotuje 7241

punkty:

Statystyki przepisu:

Dodany: 2011-12-05T20:46:13+01:00

257 odwiedzin


Sprawdź książki z tym przepisem

Inne przepisy dodane przez tego użytkownika:

więcej »