PIETRUSZKOWY ŁOSOŚ

0 (0 ocen)

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Pyszny , dietetyczny , soczysty , prosty , szybki , wyśmienity ......Łosoś ;]

  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • - łosoś: 100 gramów
    - sól i pieprz ziołowy: 0.25 łyżeczki
    - natkai pietruszki świeża (posiekana): 1 łyżeczka

Pietruszkowy łosoś - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • rybka 1. Łososia kładziemy na papier do pieczenia skórą do dołu , przyprawiamy oraz posypujemy pietruszką .
    Pieczemy w nagrzanym piekarniku ( najlepiej termoobieg + grill) 180 stopni około 20 minut .
  • łosos 2. Nie smarujemy papieru tłuszczem ponieważ skóra do niego przylegnie i można zdjąć rybkę już bez skóry :)
  • łosos 3. Smacznego:)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy