Pierś z kurczaka na patyku

4.5 (153 ocen)

  • 10 min

Smaczna przekąska z ulubionym sosem

  • 10 min

Składniki:

  • 2 piersi z kurczaka
    przyprawy do kurczaka i kebaba
    sos czosnkowy
    olej do smażenia
Wystaw ocenę:

4.5 (153 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Przekąski

Pierś z kurczaka na patyku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pierś z kurczaka tniemy na paseczki przyprawiamy przyprawami. Ja dodałam do kurczaka i odrobinę do kebaba
  • 2. Nabijamy na duże wykałaczki tworząc wężyki i smażymy na nagrzanej patelni do zarumienia z obu stron. Podajemy z sosem u mnie był czosnkowy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kurczak

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Impreza Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować