Pieczarkowa przekąska

0 (0 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Jestem od 20 lat na rencie, więc mam dużo czasu na gotowanie.

Składniki:

  • 50 dag pieczarek
    3 średnie cebule
    puszka kukurydzy
    6 jajek
    majonez
    sól
    maggi
    olej

Pieczarkowa przekąska - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki oczyszczamy, kroimy w plastry, dusimy na oleju i studzimy.
  • 2. Cebule kroimy w piórka, szklimy na oleju i studzimy.
  • 3. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w kostkę.
  • 4. Składniki łączymy, dodajemy osączoną z zalewy kukurydzę i majonez. Solimy i doprawiamy do smaku odrobiną maggi.

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_07-2009

Komentarze

Podobne przepisy