Pieczarki z fetą

4.5 (163 ocen)

  • 15 min

Prosta i smaczna przekąska

  • 15 min

Składniki:

  • 5 dużych pieczarek
    opakowanie ser feta (dowolnego)
    śmietana 18% 2 łyżki
    2-3 jajka
    bułka tarta o panierowania
    sól, pieprz, przyprawa uniwersalna
Wystaw ocenę:

4.5 (163 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Pieczarki z fetą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. W misce przygotuj z jajek, śmietany I przypraw mase do obtaczania obranych lub umytych pieczarek (bez ogonka). Następnie pieczarki opanieruj w bułce, smaż na rozgrzanym głebokim oleju do zrumienienia.
    Odsącz i na ciepłą pieczarkę nakładaj fetę w/g uznania.


    SMACZNEGO
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować