PIANKA TWAROGOWA

4.99 (183 ocen)

ciekawy deser i bardzo szybki w wykonaniu

Składniki:

  • SKŁADNIKI :
    1 kg serka śmietankowego delfiko
    4 opakowania galaretki o dowolnym smaku
    2 szkl wody
Wystaw ocenę:

4.99 (183 ocen)

Zobacz również:

Galareta Desery Galaretki

Pianka twarogowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. WYKONANIE :
    Serek przekładamy do wyższego naczynia np. garnka . w osobnym naczyniu rozprowadzamy w 2 szklankach gorącej wody 4 galaretki . Jak się dokładnie rozpuszczą wlewamy do serka i za pomocą blendera miksujemy serek z galaretką . Gdy będzie dobrze rozprowadzony serek z galaretką przelewamy do tortownicy i wkładamy do zastygnięcia do lodówki. Porcjujemy wg uznania
    Smacznego

Porady

można dodać ulubione owoce do środka

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Serek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować