Pasztet

0 (0 ocen)

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Przepis na pasztet dostałam od koleżanki kilka lat temu, ale zawsze do niego wracam

  • Więcej niż 10 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - seler: 1 kilogram
    - margaryna: 1 sztuka
    - woda: 1 szklanka
    - cebula: 2 sztuki
    - bulion grzybowy: 2 sztuki
    - jajka: 6 sztuk
    - bułka tarta: 1 szklanka
    - pieczarki: 0.5 kilograma
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasztet

Pasztet - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasztet 1. seler trzemy na tarce o grubych oczkach,gotujemy 15 minut,z 1 szt.margaryny,1 szklanką wody,cebulę pokrojoną w kostkę dodać 2 buliony grzybowe.Jak wystygnie seler dodajemy jajka,1szkl. bułki tartej,i podsmażone grzyby, mieszamy i pieczemy w temp.180 stopni około 1 godz.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Pieczarki

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować