Pasta z wędzonej makreli

5 (179 ocen)

dobra na kanapki

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 cebula
    1 ogórek korniszon
    3-4 łyżki oleju
Wystaw ocenę:

5 (179 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty Pasta z makreli

Pasta z wędzonej makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • pasta 1. Rybę obrać z ości i skóry, drobno pokroić, dodać resztę składników pokrojonych w drobną kostkę i olej. Wszystko dokładnie wymieszać i gotowe.

Porady

Można dodać szczypiorku lub koperku.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować