Pasta z wędzonej makreli

5 (173 ocen)

  • 10 min

Szybko się ją robi i szybko znika z talerzy

  • 10 min

Składniki:

  • -makrela wędzona
    -2-3 ogórki konserwowe
    -łyżka musztardy
    -łyżeczka majonezu
Wystaw ocenę:

5 (173 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z wędzonej makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obieramy ze skóry,oczyszczamy z ości,przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem,ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy musztardę i majonez mieszamy i gotowe.
    Smakuje z każdym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować