Pasta z wędzonej makreli

5 (194 ocen)

  • 15 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Pyszna pasta kanapkowa. Bez żadnego wysiłku mamy coś fajnego na śniadanie.

  • 15 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • wędzona makrela
    100 g twarożku
    1 mała czerwona cebulka

    sól i pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

5 (194 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty

Pasta z wędzonej makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę pozbawić skóry i ości. Rozdrobnić widelcem. Dodać twarożek i pokrojoną drobno cebulkę. Dokładnie wymieszać dodając jeszcze sól i pieprz. Smacznego.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować