Pasta z wędzonego halibuta z tymiankiem

4.5 (153 ocen)

  • 15 min

Pyszna pasta z wędzonego halibuta, jest doskonałym dodatkiem do świeżego domowego pieczywa.

  • 15 min

Składniki:

  • 300 g wędzonego halibuta
    3 jajka na twardo
    2 łyżki majonezu
    1 łyżeczka soku z cytryny
    1 łyżeczka posiekanego świeżego tymianku
    sól
    czarny pieprz świeżo zmielony
Wystaw ocenę:

4.5 (153 ocen)

Zobacz również:

Ryba Jajko Kanapki Majonez Dodatki Pasty

Pasta z wędzonego halibuta z tymiankiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rybę pozbawić ości i rozdrobnić. Dodać starte na dużych oczkach jajka na twardo. Dodać sok z cytryny, majonez, sól i pieprz. Na koniec dodać posiekany tymianek. Pastę wymieszać i schłodzić w lodówce. Podawać na chlebie wiejskim z plasterkami pomidora i rukolą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Halibut Jajka Ryby Tymianek Zioła

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować