Pasta z tuńczyka

4.5 (174 ocen)

Pasta rybna w troszkę innym wydaniu dla lubiących tuńczyka.

Składniki:

  • - 2 puszki tuńczyka sałatkowego w sosie własnym
    - 5 jajek
    - 1 mała cebula
    - pęczek posiekanej natki pietruszki
    - 2-3 łyżki kukurydzy z puszki
    - ok. 3 łyżki majonezu
    - sól, pieprz.
Wystaw ocenę:

4.5 (174 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Tuńczyka osączamy. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę.
    2. Rybę mieszamy z jajkami, cebulą, natką pietruszki, kukurydzą i majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Porady

Pasuje na kanapkę lub jako samodzielne danie.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Jajka Kukurydza Natka pietruszki Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować