Pasta z tuńczyka

4.5 (160 ocen)

Pyszna kanapkowa pasta. Urozmaici śniadanie lub kolacje.

Składniki:

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
    2-3 niewielkie ogórki kiszone
    1 cebula
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka musztardy
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (160 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Tuńczyka osączyć z zalewy. Cebulę drobno posiekać, ogórka pokroić w małą kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać musztardę i majonez oraz doprawić do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Tuńczyk

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować