Pasta z sera camembert z warzywami

5 (192 ocen)

Zdobywca nagrody

Przepis dnia

Ser camembert w nowym wydaniu:)

Składniki:

  • 1 ser camembert ( 170 g)
    ¼ czerwonej papryki
    ½ czerwonej cebuli
    ½ pęczka natki
    70 ml śmietany 30%
    1 łyżka majonezu
    Pieprz do smaku
    ½ łyżeczki papryki słodkiej mielonej
Wystaw ocenę:

5 (192 ocen)

Zobacz również:

Dodatki Pasty Ser

Pasta z sera camembert z warzywami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser połamać na mniejsze kawałki i wrzucić do blendera. Dodać śmietanę. Utrzeć na gładką masę. Przełożyć do miski. Warzywa umyć i osuszyć. Cebulę i natkę drobniutko posiekać. Paprykę pozbawić nasion i pokroić w małą kostkę. Dodać do miski. Doprawić do smaku pieprzem i papryką. Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na około 30 minut.
    Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Sery

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować