pasta z sardynek w oleju

4.47 (167 ocen)

  • 15 min

Pastę zwykle robiłam z makreli , ale pomyślałam dlaczego nie sardynki

  • 15 min

Składniki:

  • 2 jajka
    puszka sardynek w oleju
    1 cebula
    2 ogórki kiszone
    szczypiorek
    1 łyżka majonezu
    sól do smaku
Wystaw ocenę:

4.47 (167 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z sardynek w oleju - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo , studzimy i obieramy ze skorupek. Sardynki wkładamy do miseczka wraz z olejem, Jajka, cebulkę i ogórki kiszone kroimy w kosteczkę i dodajemy do zgniecionych widelcem sardynek. Całość mieszamy z majonezem . Solimy do smaku i posypujemy szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować