Pasta z salami,papryki i sera

4.5 (144 ocen)

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Przepyszna pasta,w której dominuje smak salami i papryki.Kusi kolorem i zapachem.

  • Dla 6 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - papryka (czerwona): 0.5 sztuki
    - salami: 100 gramów
    - ser gouda (lub inny pełnotłusty ser żółty): 8 plastrów
    - oliwa: 1 łyżka
    - pieprz (kajeński lub czarny mielony): 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.5 (144 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z salami,papryki i sera - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Paprykę umyć,usunąć gniazdo nasienne.
  • 2. Wszystkie składniki zmiksować w blenderze. Podawać z pieczywem(najlepiej ciemnym,pełnoziarnistym).
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Papryka Salami

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować