Pasta z makreli wędzonej z cebulą

5 (179 ocen)

Wyśmienite smarowidło!

Składniki:

  • makrela wędzona
    sól
    pieprz
    majonez
    cebula
Wystaw ocenę:

5 (179 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli wędzonej z cebulą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Zaczynamy od bardzo dokładnego obrania wędzonej makreli. Gdy mięso z ryby mamy już przygotowane, zabieramy się za krojenie cebuli. Bardzo ważne jest, aby pokroić ją jak najdrobniej. Wszystkie sklładniki mieszamy. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować