Pasta z makreli na krakersach

4.5 (197 ocen)

  • 15 min

Znakomity pomysł na przystawkę na imprezę!

  • 15 min

Składniki:

  • 1 duża makrela wędzona
    1 duża cebula
    2 ogórki kiszone
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 łyżka majonezu
    1 łyżka musztardy
    sól, pieprz
    paczka krakersów
Wystaw ocenę:

4.5 (197 ocen)

Zobacz również:

Ryba Przystawki Pasty

Pasta z makreli na krakersach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • pasta z makreli 1. Makrelę obrać z ości, rozdrobnić widelcem. Cebulę, ogórki kiszone i ugotowane jajka pokroić w bardzo drobną kostkę. Wszystkie składniki wymieszać razem. Doprawić solą i pieprzem. Na końcu wymieszać z majonezem i musztardą. Krakersy smarować pastą i układać na półmisku. Można dowolnie udekorować np cząstkami ogórków czy kupkami majonezu. SMACZNEGO !!!

Porady

Pasta ta doskonale nadaje się do smarowania chleba. Smakuje wyśmienicie!!!

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ryby

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować