Pasta z makreli na grillowanej grzance

0 (0 ocen)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Smakowita i nieco inna kanapka :)

  • Dla 4 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - wędzona makrela: 0.5 sztuki
    - kapary: 10 sztuk
    - oliwki czarne: 8 sztuk
    - natka pietruszka posiekana: 2 łyżki
    - Szczypiorek posiekany: 2 łyżki
    - sól morska jodowana: 1 szczypta
    - pieprz kolorowy mielony: 1 szczypta
    - majonez: 4 łyżeczki
    - pełnoziarste pieczywo tostowe (kromki): 4 sztuki
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z makreli na grillowanej grzance - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczywo grillujemy na patelni grillowej. Rybę oddzielamy z ości i rozdrabniamy widelcem. Kapary i oliwki bardzo drobno siekamy i dodajemy do ryby. Pietruszkę i szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do reszty. Dodajemy majonez i mieszamy całość. Doprawiamy do smaku i podajemy na zgrillowanym pieczywie tostowym.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować