Pasta z makreli

5 (195 ocen)

Pyszny dodatek do kanapek :) A posmarowany nią domowy chlebek smakuje wyśmienicie!

Składniki:

  • średnia wędzona makrela
    1-2 łyżki majonezu
    pieprz świeżo mielony
    2 łyżki siekanej natki pietruszki
Wystaw ocenę:

5 (195 ocen)

Zobacz również:

Majonez Pasty

Pasta z makreli - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę obrać z ości i rozdrobnić. Dodać majonez, pieprz i natkę. Wymieszać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Makrela Natka pietruszki

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować