Pasta z jajkiem rzodkiewką i szczypiorkiem.

4.99 (173 ocen)

  • 20 min

SZYBKA pasta z jajek rzodkiewki i szczypiorku zdrowa i smaczna-w sam raz na sniadanie-polecam.

  • 20 min

Składniki:

  • 3 jajka
    4 rzodkiewki
    łyżeczka musztardy
    2 łyzeczki majonezu
    sól
    śzczypta swiezo zmielonego pieprzu
    2-3 łyżki szczypiorku
Wystaw ocenę:

4.99 (173 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z jajkiem rzodkiewką i szczypiorkiem. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, następnie ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Rzodkiewke umyć i równiez zetrzec na tarce o drobnych oczkach, odlac powstały sok.Szczypiorek drobno pokroić.. Majonez wymieszać z musztardą pieprzem i solą. Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać.Odstawić w chłodne miejsce by smaki sie przegryzły.Smacznego
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Rzodkiewka Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować