Pasta z jajek i sera

4.5 (148 ocen)

  • 10 min

Prosta i szybka pasta do smarowania pieczywa

  • 10 min

Składniki:

  • 5 jajek gotowanych
    10 dkg sera żółtego
    Kilka rzodkiewek
    Szczypior
    3 łyżki majonezu
    Sól, pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (148 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta z jajek i sera - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce razem z serem i rzodkiewkami. Dodać majonez i pokrojony szczypior, doprawić solą i pieprzem. Doskonała pasta do kanapek
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować