Pasta z awokado i orzechów

4.49 (182 ocen)

Pyszna, zdrowa, idealna z chrupiącą bułeczką. Świetnie smakuje także z krakersami.

Składniki:

  • awokado
    garść orzechów włoskich
    kilka kropel oliwy z oliwek
    łyżka soku z cytryny
    sól, świeżo zmielony pieprz
Wystaw ocenę:

4.49 (182 ocen)

Zobacz również:

Przystawki Dodatki Pasty Przekąski

Pasta z awokado i orzechów - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Awokado obrać, usunąć pestkę i rozdrobnić widelcem, skropić sokiem z cytryny. Orzechy włoskie posiekać i dodać do awokado. Dodać kilka kropel oliwy, przyprawić do smaku.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Przekąska

Podobne przepisy

To może cię zainteresować