Pasta warzywna

4.5 (161 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Ta pasta do smarowania chleba to idealny sposób na pyszne śniadanie i solidna porcja witamin.

Składniki:

  • ● 3 marchewki
    ● 3 pietruszki
    ● mały kawałek selera
    ● mały kawałek zielonego pora
    ● łyżka majonezu
    ● sól
    ● pieprz
    ● kostka rosołowa
Wystaw ocenę:

4.5 (161 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta warzywna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wyszorowane i obrane
    marchewki, pietruszki i selera
    zalewamy wodą i gotujemy
    do miękkości z dodatkiem
    kostki rosołowej.
  • 2. Gdy warzywa ostygną,
    ścieramy je na tarce. Pora
    drobniutko siekamy, dodajemy
    do warzyw. Następnie
    dodajemy majonez, doprawiamy
    do smaku solą i pieprzem
    i dokładnie mieszamy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Marchewka Pietruszka

Notka redakcyjna

PPWS_04-2009

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować