Pasta twarogowo-jajeczna

4.5 (156 ocen)

  • 15 min

Dla miłośników past,idealna do świeżych bułeczek.

  • 15 min

Składniki:

  • 250 g białego sera
    4 jajka
    peczek szczypiorku
    mała czerwona cebulka
    4 łyżki śmietany
    3 łyżki amjonezu kieleckiego
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (156 ocen)

Zobacz również:

Jajko Przystawki Majonez Pasty Ser

Pasta twarogowo-jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Ser ugniatmy widelcem ze śmietana i majonezem. Szczypiorek kroimy na drobno wraz z cebula. Całośc mieszamy i przyprawiamy solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować