Pasta twarogowa z białego sera, rzodkiewki i ogórka

4.5 (200 ocen)

  • 10 min

Pyszne rozwiązanie aby urozmaicić sobie śniadanie

  • 10 min

Składniki:

  • 3 łyżki białego sera
    1 łyżka śmietany
    3 rzodkiewki
    1/2 niedużego ogórka
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (200 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta twarogowa z białego sera, rzodkiewki i ogórka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser rozgniatamy i mieszamy ze śmietaną. Rzodkiewki i ogórka myjemy - ogórka obieramy i razem z rzodkiewkami drobno kroimy lub ścieramy na tarce jarzynówce. Mieszamy z twarogiem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ogórek Rzodkiewka Twaróg Ser biały

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować