Pasta twarogowa z majonezem i ziołami.

4.5 (155 ocen)

  • 15 min

Pasta ta jest jedyna w swoim rodzaju. Znika w mgnieniu oka ;).

  • 15 min

Składniki:

  • 200 g twarogu (ja użyłam chudego)
    ok 6 cm. świeżego ogórka
    1 ząbek czosnku
    łyżka siekanego koperku i pietruszki
    2 łyżki majonezu
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (155 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta twarogowa z majonezem i ziołami. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Twaróg przekładamy do miseczki, rozgniatamy widelcem. Obieramy ogórka , wydrążamy pestki i kroimy w drobną kostkę, dodajemy do twarogu. Dodajemy rozgnieciony czosnek , pietruszkę oraz koperek. Następnie majonez. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy.

Porady

Podajemy rozsmarowane na kanapkach, chociaż u mnie zajadają się tą pastą beż chleba xD.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować