PASTA ŚNIADANIOWA

5 (181 ocen)

  • 25 min

Smaczna pasta do ciemnego i jasnego pieczywa. Doskonała na śniadanie dla całej rodziny.

  • 25 min

Składniki:

  • Składniki :

    10 jajek

    1 wędzona makrela

    25 dag sera żółtego w kawałku

    1 cebula

    2 małe ogórki kiszone

    trochę posiekanej natki pietruszki

    kilka łyżek majonezu

    1 łyżeczka musztardy

    sól, pieprz

Wystaw ocenę:

5 (181 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta śniadaniowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • PASTA ŚNIADANIOWA 1. Cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę. Makrelę obrać ze skóry, oczyścić z ości i pokroić w kawałki. Wymieszać z cebulą i potartym serem na tarce o grubych oczkach. Dodać pokrojone w kostkę ugotowane na twardo jajka i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Całość wymieszać z musztardą i majonezem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować