Pasta serowo-jajeczna

4.5 (178 ocen)

  • 25 min

Smaczna pasta jajeczna

  • 25 min

Składniki:

  • • 6 jaj ugotowanych na twardo
    • 20 dag sera żółtego
    • Mała cebula
    • 2 ogórki konserwowe
    • 4 łyżki majonezu
    • Pół pęczka szczypiorku
    • Pieprz, sól do smaku
Wystaw ocenę:

4.5 (178 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta jajeczna

Pasta serowo-jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka i ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać majonez i dokładnie wymieszać. Dodać posiekany szczypiorek. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować