Pasta rybna z puszki

4.5 (172 ocen)

  • 10 min

Rybki z puszki też mogą być pyszne ;)

  • 10 min

Składniki:

  • 2 puszki szprotki w sosie pomidorowym
    1/2 cebuli
    cebula dymka
    1 jajko
    1 ogórek konserwowy lub kiszony
    1/2 puszki kukurydzy
    sól
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Zobacz również:

Ryba Pasty Pasta rybna

Pasta rybna z puszki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta rybna z puszki 1. Cebulę obrać pokroić w drobną kostkę. Jajko ugotować na twardo. Cebulę dymkę posiekać. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórka i jajko pokroić w drobną kostkę. Szprotki wraz z sosem dać do miski rozdrobnić widelcem. Dodać cebulę, dymkę, jajko, ogórek kukurydzę wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować