pasta rybna z musztardą

4.5 (146 ocen)

doskonała pasta do kanapek

Składniki:

  • - 1 konserwa rybna makrela w oleju
    - 4 jajka ugotowane
    - 2 ogórki kiszone
    - 1 mała cebula
    - 2 łyżki majonezu
    - 1 łyżka musztardy
    - sól pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (146 ocen)

Zobacz również:

Musy Ryba Pasty

Pasta rybna z musztardą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. - konserwę otworzyć olej odlać rybę przełożyć do miski dodać pokrojoną w kostkę cebulę jajka i ogórki dodać majonez musztardę wymieszać doprawić solą i pieprzem
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Musztarda

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować