Pasta łososiowo-twarożkowa

0 (0 ocen)

Pasty nie soliłam ponieważ łosoś jest dość słony :-)

Składniki:

  • 1oog łosoś norweski wędzony
    2 jajka kurze ugotowane na twardo
    3 łyżki stołowe twarożek kanapkowy (jego nazwa "Mój ulubiony")
    1 garść szczypiorek (umyty,osuszony i drobno pokrojony)
    pieprz kolorowy wg.uznania

Pasta łososiowo-twarożkowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta łososiowo-twarożkowa 1. Łososia kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do miski.Dodajemy szczypiorek,twarożek oraz jajka drobno posiekane.

    Pieprzymy wg. uznania i całość mieszamy.Chwilkę chłodzimy w lodówce i podajemy z ulubionym pieczywem. . .

    SMACZNEGO :=)

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy