Pasta jajeczno-szynkowa do kanapek

5 (143 ocen)

Szybka, prosta pasta do kanapek.

Składniki:

  • 3 jajka
    20 dag szynki konserwowej
    3 ogórki konserwowe
    1 pęczek zielonej cebulki
    1 łyżka majonezu
    sól
    świeżo zmielony pieprz
Wystaw ocenę:

5 (143 ocen)

Zobacz również:

Jajko Majonez Pasty Szynki

Pasta jajeczno-szynkowa do kanapek - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • przygotowanie pasty 1. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz, pokrój w drobną kostkę. Cebulkę opłucz, osusz, drobno posiekaj. Szynkę i ogórki konserwowe również pokrój w drobną kostkę.
  • Smacznego! 2. Dodaj majonez. Przypraw solą i świeżo zmielonym pieprzem, wymieszaj. Smacznego!
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Majonez Jajka Ogórek Szynka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować