pasta jajeczno-chrzanowa

5 (191 ocen)

  • 20 min

To moja ulubiona pasta kanapkowa, gości na naszym stole bardzo często. Szybka do zrobienia. Kremowa, lekko ostra jest idealna nie tylko na kanapki. Można ją podać na krakersach jako przekąskę imprezową.

  • 20 min

Składniki:

  • 6 jajek
    2 łyżki majonezu
    1 łyżka chrzanu
    2 łyżki posiekanego koperku
    pieprz
Wystaw ocenę:

5 (191 ocen)

Zobacz również:

Jajko Dodatki Pasty

Pasta jajeczno-chrzanowa - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i obrać. Majonez wymieszać z chrzanem i pieprzem. Dodać do jajek i razem zmiksować blenderem. Koperek posiekać, wymieszać z pastą.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Śniadanie Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować