PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM I RZODKIEWKĄ NA TOSTACH

0 (0 ocen)

  • 15 min

4- 5 tosty6 jaj (ugotowanych na twardo)7-8 rzodkiewekSzczypiorekSol, pieprzMajonez, jogurt na naturalnyRzodkiewkę, szczypiorek, ugotowane jaja drobno pokroić. Następnie wszystkie składniki razem połączyć, dodać do smaku pieprz, sol, ma

  • 15 min

Składniki:

  • 4- 5 tosty
    6 jaj (ugotowanych na twardo)
    7-8 rzodkiewek
    Szczypiorek
    Sol, pieprz
    Majonez, jogurt na naturalny

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem i rzodkiewką na tostach - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Rzodkiewkę, szczypiorek umyć, pokroić w drobną kostkę.

  • 2. Ugotować jajka na twardo i również pokroić w kosteczkę.
  • 3. Następnie wszystkie składniki razem połączyć, dodać do smaku pieprz, sól, majonez.
  • 4. Tosty włożyć do tostera, na gotowe tosty dodać pastę jajeczną, udekorowac paskami rzodkiewki i gotowe:)

Porady

Można dodac jeszcze odrobinę natki pietruszki, daje aromatyczny smak

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy