Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

5 (193 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Zależy mi, by posiłki córeczek i męża były urozmaicone.

Składniki:

  • ● 6 jajek ugotowanych na twardo
    ● pęczek szczypiorku z cebulką
    ● 2 łyżki majonezu
    ● łyżeczka musztardy
    ● sól, pieprz
Wystaw ocenę:

5 (193 ocen)

Zobacz również:

Jajka na twardo Pasty

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka obieramy i ścieramy
    na tarce o małych oczkach.
    Szczypiorek myjemy, osączamy
    i drobno kroimy.
  • 2. Jajka mieszamy ze szczypiorkiem,
    majonezem, musztardą
    i przyprawami. Pastą
    smarujemy pieczywo.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_05-2012

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować