Pasta jajeczna z jogurtem

0 (0 ocen)

Bardzo dobra ze świeżym pieczywem lub tostami

Składniki:

  • 5 jajek
    1 mała cebuka
    4 łyżki jogurtu
    sól, pieprz do smaku
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z jogurtem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w drobną kostkę. Cebulkę obrać i pokroić w drobną kostkę. W misce wymieszać jajka, cebulkę i jogurt. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać ze świeżym pieczywem lub z tostami.

Porady

Do pasty można zamiast cebulki dodać szczypierek.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka Jogurt Szczypiorek

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować