Pasta jajeczna z dodatkami

4.5 (152 ocen)

  • 10 min

Prosta śniadaniowa pasta do chleba

  • 10 min

Składniki:

  • 5 jajek ugotowanych na twardo
    4 plasterki szynki konserwowej (lub innej)
    4 plastry papryki konserwowej
    1 ogórek konserwowy (średni)
    szczypior
    majonez i śmietana
    sól i pieprz'
Wystaw ocenę:

4.5 (152 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna z dodatkami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotować na twardo, wystudzić i zetrzeć na tarce. Szynkę, ogórek i paprykę pokroić w drobną kosteczkę, posiekać szczypior.
  • 2. wszystko razem wymieszać z odrobiną majonezu i śmietany. Przyprawić solą i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować