Pasta jajeczna II

0 (0 ocen)

Kolejna propozycja pasty jajecznej tym razem z dodatkiem oliwek i ogórka kiszonego oraz sera żółtego

Składniki:

  • 10 jajek ugotowanych na twardo
    2/3 słoika oliwek nadziewanych pastą paprykową
    3 ogórki kiszone
    1 obrana marchew
    1/2 pęczku koperku
    3-4 łyżki majonezu
    1/2 płaskiej łyżeczki pieprzu
    50 g ostrego sera żółtego

Pasta jajeczna ii - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka, ser, oliwki oraz ogórki zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Marchew zetrzyj na drobnych oczkach.
  • 2. Koperek pokrój.
    Wszystkie starte i pokrojone składniki wymieszaj ze sobą.
    Dodaj pieprz i majonez , wymieszaj

Redakcja poleca

REKLAMA

Komentarze

Podobne przepisy