Pasta jajeczna

4.5 (160 ocen)

Pastę jajeczną robię co kilka dni na śniadanie bo tak smakuje mojej rodzinie.

Składniki:

  • 6 jajek
    pęczek szczypiorku
    1/2 łyżeczki ostrej mielonej papryki
    sól i pieprz
    2 łyżki majonezu
    łyżeczka masła
Wystaw ocenę:

4.5 (160 ocen)

Zobacz również:

Jajko Pasty Pasta jajeczna

Pasta jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek. Jajka bardzo drobniutko kroimy w kostkę, dodajemy posiekany szczypiorek. Pastę mieszamy z masłem i majonezem. Doprawiamy solą, pieprzem, ostrą mieloną papryką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Jajka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować