Paprykarz domowy z wędzoną makrelą

0 (0 ocen)

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

zdrowy paprykarz, bo domowy, bez konserwantów i smaczny

  • 30 min
  • Dla 2 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • 1 makrela 200 gram
    1 słoiczek paprykarzu z domowej spiżarni
    Dekoracja:
    papryka marynowana
    ogórek kiszony
Wystaw ocenę:

0 (0 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Paprykarz

Paprykarz domowy z wędzoną makrelą - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Makrelę pozbawić skóry i osci, rozdrobnić ale niezbyt drobno.
    Dodać tyle paprykarzu, ile lubimy, połączyć, ozdobić np. papryką marynowaną i kiszonym ogórkiem.
    Odstawić na 30 minut, w chłodne miejsce, aby smaki się połączyły i zajadać.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Makrela wędzona Papryka

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Śniadanie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować