PAŁKI Z ROSOŁU ZAPIEKANE W PIEKARNIKU

4.48 (196 ocen)

sposób na szybki niedzielny obiad

Składniki:

  • ugotowane mięso z rosołu
    przyprawa do kurczaka
    papryka ostra
    olej
    suszona pietruszka
Wystaw ocenę:

4.48 (196 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Pałki z rosołu zapiekane w piekarniku - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso polać olejem, posypać przyprawami. Wstawić do naczynia żaroodpornego, podlać rosołem, zapiekać 20-25 min. w 180 stopniach
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Mięso

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować