oscypek z patelni

4.51 (176 ocen)

  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Grillowany oscypek na patelni, rozkosz dla podniebienia...

  • Dla 3 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - duży oscypek: 1 sztuka
    - żurawina do mięsa: 6 łyżek
    - cebula: 1 sztuka
    - olej: 2 łyżki
    - Jajko: 1 sztuka
Wystaw ocenę:

4.51 (176 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Oscypek z patelni - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Oscypka kroimy w plastry, obtaczamy w jajku i układamy na patelni grillowej i grillujemy przez 2-3 minutki. Przewracam na drugą stronę i grillujemy z drugiej strony. Cebulkę kroimy w paseczki i podsmażamay na oleju. Oscypka podajemy z żurawiną i cebulką podsmażoną.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować