Ogórki nadziewane tuńczykiem

4.5 (199 ocen)

  • Łatwy

Szybkie i eleganckie ogórki.

  • Łatwy

Składniki:

  • - ogórek wężowy: 2 sztuki
    - tuńczyk w oleju: 1 sztuka
    - majonez: 2 łyżki
    - pieprz: 1 szczypta
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Ogórki nadziewane tuńczykiem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • ogórki 1. ogorki pokrojone w grube plastry, wyzłobione (ale nie do konca, trzeba zostwic mała warstwe na dnie zeby nadzienie nei wypadło) i nadziane lekko rozgniecionym tuńczykiem sałatkowym (duze kawalki) z majonezem i pieprzem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Ogórek

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Impreza Piknik

Podobne przepisy

To może cię zainteresować