Ogórki na zupę

5 (191 ocen)

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Tak przygotowane ogórki są idealne na zupę ogórkową

  • 30 min
  • Dla 1 osoby
  • Łatwy

Składniki:

  • ogórki
    koperek zielony posiekany
    po 1 gałązce baldachimu kopru na słoik
    sól
    po 1 listku laurowym na słoik
Wystaw ocenę:

5 (191 ocen)

Ogórki na zupę - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • ogórki na zupę 1. Duże przerośnięte ogórki pozbawić nasion i zetrzeć je na tarce na grubych oczkach i posolić do smaku.Tak jak solimy potrawy.
    Dodać posiekanego koperku zielonego.
    Nakładać w słoiki. Do każdego słoika włożyć po baldachimie kopru i listku laurowym. Zakręcić i gotowe.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Polska Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować