Oczko w bułce

5 (157 ocen)

Opublikowany w Magazynie

W sam raz coś dla niejadków.

Składniki:

  • ● 3 bułki
    ● ok. 7 dag cienkiej kiełbasy
    ● 3 plastry żółtego sera
    ● pomidor
    ● keczup
    ● 3 łyżeczki majonezu
    ● kilka listków natki pietruszki
Wystaw ocenę:

5 (157 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Oczko w bułce - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Wierzchy bułek odcinamy,
    częściowo usuwamy miąższ.
  • 2. Kiełbasę kroimy w plasterki,
    wkładamy do bułek.
    Przykrywamy plastrem sera.
  • 3. Bułki podgrzewamy ok.
    1 minuty w kuchence mikrofalowej.
  • 4. Pomidora myjemy i kroimy
    w kawałki. Wkładamy do
    ciepłych bułek. Każdą dekorujemy
    łyżeczką majonezu
    i keczupem oraz natką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Notka redakcyjna

PP_06-2012

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować