Nadziane parówki

4.5 (190 ocen)

  • 20 min

Pomimo ze parówki ale było smacznie .

  • 20 min

Składniki:

  • parówki 8 sztuk
    żółty ser 2 duże plastry
    pieczarki 7 sztuk
    sól do smaku
    pieprz do smaku
    masło 1 łyżka
    cebula - mała 1 sztuka
    ketchup wg uznania
Wystaw ocenę:

4.5 (190 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Nadziane parówki - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Pieczarki, umyć, pokroić drobno razem z nóżkami. Przesmażyć na maśle z drobno pokrojoną cebulką. Doprawić solą i pieprzem. Parówki obrać z osłonek, przekroić na pół zostawiając niedocięte końce. Ser pokroić w słupki. W rozcięcia włożyć słupki sera. Na ser położyć przygotowane pieczarki i na wierzch cięte kawałki sera. Zapiec w piekarniku. Można też podgrzać w do mikrofalówce. Podawać ciepłe polane ketchupem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Parówki Pieczarki Ser żółty

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Kolacja

Podobne przepisy

To może cię zainteresować