Muszle ze szpinakiem i fetą.

4.5 (172 ocen)

  • 25 min

Efektowne danie, doskonała- jadalna ozdoba stołu.

  • 25 min

Składniki:

  • 12 szt muszel makaronowych Lubella
    4 ząbki czosnku
    100 g sera feta
    200 g szpinaku ( mrożony)
    1 łyżka masła
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Muszle ze szpinakiem i fetą. - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Muszle faszerowane szpinakiem i fetą 1. Ugotować muszle makaronowe al ‘Dante w osolonej wodzie. Przestudzić .
    Ma patelnie dajemy masło na to posiekany czosnek smażymy na delikatnym ogniu dajemy szpinaki i smażymy na koniec delikatnie skropić wodą. Studzimy szpinak dajemy ser feta skruszony i faszerujemy muszle makaronowe.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować